HTML

Bill és Én Tom és Cinty

Hali. Ez a stroy rólam és a legjobb barátnőmről fog szólni. Engem Melindának őt pedig Cintinek hívják. Sok komit. Köcce. Pusz

Friss topikok

Linkblog

1.rész A konci

2008.02.20. 18:49 Billem (Melinda)

1 hónap múlva lesz a th koncert és én mehettem szerencsére és klaummal mentem  (ő is egy bnőm) cintym sajna nem jöhetett:( alig vártuk a konci napját klaum Tomot szerette.mindenféle plakátokat készítettünk naon jó volt.nah de egyszer csak elkezdődött a konci napjaklauval már reggel 6-kor ott voltunk mi voltunk az elsők szerencsére.már kb 10 óra volt láttuk a th-s busz épp akkor érkezett meg egyből rávettődtünk a kocsira mint mindenki majd minket beengettek és rajtunk kívül még pár lány behívtak autógrammért kb oan 20 lehettünk naon jó volt látni közelről a th-t hihitetlennek tűnt nah de ez sem tarthatott örökké ezért utána kb két óra múlva ki kellett mennünk.Amikor engem kiküldtek klau még bent volt Tommal beszélt.Amikor kijött elmesélt mindent:

-képzeld el Tom megadta a számát-klau eszméletlenül örülve

-.......-én szóhoz se jutva-ez hihetetlen

-hát az úgy örülök-és klaum megölelt

oké én is szeretlek-én fulladozva

Nah egyszercsak elindultunk a jegyeket beadni mindenki bent volt mi az elsősorban álltunk naon jóóóóó volt az egész számot végigordítottuk egyszer csak vége lett hazafelé apum jött értünk és hazamentünk az egész hazaúton szar volt és klaumnak is.Apum klaut hazavitte és utána mi is hazamentünk én egyből az ágyba bevetve magam.reggel nagy meglepetés ért.

 

 

 

Hogy mi volt a meglepi a kövi részben kiderül. Addig is komikat léccike de csak az akinek tetszik.:D

 

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://wwwbillkaulitzee.blog.hu/api/trackback/id/tr55347505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tom fan (Bejja) 2008.02.20. 18:52:41

Nagyon jó. Nagyon teccik. A következő minél hosszab legyen. Csak így tovább. Ügyi vagy. Kivi vok mi a meglepi:D:D Cejje pusz

Billem (Melinda) 2008.02.20. 19:00:33

ohh naon köszike hát lehet nem naon hosszú lecc de a harmadik naon hosszú lecc vagyis arra tervezem naon cejje puxa

Tom babym 2008.02.21. 12:00:18

Oké!! az jó. Máj ajig vájom:) Pusza cejjjjjjjjjjjjjji

Tom babym 2008.02.23. 16:13:23

XD!! LOL!! Cerrrrrríííííííííííííííííííííííííííí
süti beállítások módosítása